Lesaanbod


Steps Workout
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verstelbaar bankje, de step. Je krijgt een betere conditie en versterkt de bil- en bovenbeenspieren.

Vinyasa Yoga
Vinyasa Yoga betekent 'verbinding van beweging en ademhaling.Tijdens deze groepsles voer je in sessies achter elkaar verschillende houdingen uit. Door de afwisseling in de les brengt het je geest volkomen tot rust! Yoga leert je ontspannen en soepeler te worden.

Power Workout
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gewichten. Zorgt voor spierversteviging en door je verhoogde stofwisseling tot gewichtsverlies. Voor iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic Workout.

Yin Yang Yoga

Deze les bestaat uit een combinatie van een yin en yang benadering van de houdingen. Yang staat voor actief, beweeglijk en dynamisch. Ritme en herhaling wordt gebruikt om warmte op te wekken, kracht te ontwikkelen en blokkades op te lossen, zowel lichamelijk als geestelijk. Yin staat voor passief, verstilling en statisch. Het lichaam wordt intens gestimuleerd door middel van een stretch, terwijl dit ook rustgevend en ontspannend is. 

Boksen
Hier leer je de juiste techniek van het Boksen! Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. Kijk wat deze training doet met lichaam en geest. Bokshandschoenen aanwezig. Voor iedereen!

Kickboksen
Hier leer je de juiste stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Uiteraard wordt gewerkt met bokszakken, trapkussens e.d. Kijk wat deze training doet met lichaam en geest. Bokshandschoenen aanwezig. Voor iedereen!

Jeugd (Kick)Boksen
Hier leert de jeugd t/m 14 jaar de juiste techniek van het Boksen! Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. De jeugd bokstraining wordt gegeven door de Amateur NL Boksen, Tuan. Bokshandschoenen aanwezig.

Powerlifting
Powerlifting is de grondlegger van de Fitness. Deze krachtsport bestaat uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift.


Voetbal (Techniek) Training
Bij de voetbal training leer je de juiste techniek aan! Je balbehandeling wordt beter, efficiënter en sneller. Looptechniek, pass- en traptechniek, kappen en draaien, balaanname, controleren en domineren en nog veel meer. Je ontwikkelt op alle voetbal gebieden meer vaardigheden.

Bootcamp
'Outdoor' functionele groepsles onder professionele begeleiding. Alle spieren komen aan bod tijdens deze dynamische manier van trainen. Hier verbeter je je conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Brazilian Jiu Jitsu / Grappling / MMA
Vechtsport, waarbij je leert de tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te brengen door middel van stoten of trappen, om vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. Voor iedereen!

Spinning
Groepsles op een instelbare fiets, de 'spinner', begeleid met leuke, opzwepende muziek. Door de wisselende belasting worden hart, longen en beenspieren getraind.

HIIT Training (High Intensity Interval)
Effectieve Workout van 45 minuten. Je traint 20 seconden hard, gevolgd door 10 seconden rust, hetgeen 6 tot 8 maal herhaald wordt. Goede cardiovasculaire training, die zorgt voor vetverbranding in relatief korte tijd.

Capoeira
Spel/vechtdans, waar gebruik gemaakt wordt van trappen, beenvegen. Je leert goed te kijken en anticiperen op hetgeen de ander doet. Tegelijkertijd een goede workout. Voor iedereen!

Streetdance
Een stoere en heerlijke manier van dansen, afkomstig uit Amerika. Je leert hier een combinatie van technieken en passen, geregeld weer met een andere choreografie en muziek.

Circuit/HD Elite
Gevarieerd circuit van 30 minuten, onder begeleiding van een professionele instructeur.


Peuter/Kleuter Dance
Speciaal voor meisjes en jongens vanaf 3 jaar oud, die graag bewegen! De dans coach neemt de kinderen al dansend mee op reis door een leuk verhaal. 

Total Body Workout
Zeer gevarieerde groepsles op muziek, die heel doeltreffend is voor het hele lichaam. Deze les is gericht op spierversteviging en conditie.

Latin Dance Workout
Fitness- en dans workout, gebaseerd op latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben! Lekker bewegen op goede muziek en direct calorieën verbranden.

Wintersport training (herfst tot voorjaarsvakantie)
Training, gericht op de benen. Zorgt door verschillende oefeningen voor kracht, lenigheid en coördinatie van de beenspieren. Direct een mooie voorbereiding voor ski-, schaats en of andere wintersport activiteiten.


Jeugd Fitness
Op speelse wijze begeleidt en traint de instructeur de jeugd, zodat zij de basisprincipes, conditie, kracht, lenigheid en coördinatie ontwikkelen.


Jeugd Capoeira
Speldans, waarbij de jeugd onder begeleiding van Braziliaanse muziek fascinerende bewegingen uitvoert, die direct de conditie, kracht en ritme van kinderen positief beïnvloeden. Verder leert de jeugd goed anticiperen op de ander.

Fifty Fit Workout
Gevarieerde groepsles voor sporters rond de vijftig. Ideale les om aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

Buikspierkwartier 
Training van 15 minuten, die echt al je buikspieren aanpakt. Verder richt deze les zich specifiek op je kern (core), oftewel je romp (rug, buik en bekken). Je romp wordt stabieler en sterker gemaakt.

Body Shape