Jeugd t/m 14 jaar

Bewegen is met alle social media van tegenwoordig extra belangrijk voor de jeugd. Samen met de jeugd wordt er bij de SportClub op een positieve manier gewerkt aan uithoudingsvermogen, kracht, maar ook coördinatie en lenigheid.

De
jeugd t/m 14 jaar betaalt bij ons slechts € 9,95 per maand voor:

- onbeperkt Jeugd kickboksen (vanaf 7 jaar)
- iedere zondag Voetbal Techniek Training
- onbeperkt Peuter Dance (3/4 jaar)
- onbeperkt Kleuter Dance (4/5 jaar)
- onbeperkt Streetdance
- onbeperkt Jeugd Capoeira
- 3x per week Jeugd Fitness onder begeleiding

Hieronder kan de jeugd t/m 14 jaar bekijken wanneer zij bovenstaande activiteiten kan volgen.

Veel sportplezier!

16.30 - 17.30 uur   Streetdance      (8-12 jaar)
17.30 - 18.30 uur   Streetdance    (12-18 jaar)
16.30 - 17.15 uur   Jeugd Fitness (10-12 jaar)                                                                            17.15 - 18.00 uur   Jeugd Fitness (13 - 14 jaar)

16.00 - 17.00 uur    Jeugd Capoeira    (vanaf 4 jaar)

Vrijdag

Zaterdag
10.30 - 11.30 uur  Peuter/kleuter Dance    (3/4/5 jaar) (gaat door vanaf 8 inschrijvingen - meld je aan bij de balie of stuur een e-mail!)

Zondag
10.30 - 12.00 uur  Voetbal (Techniek) Training vanaf 6 jaar (gaat door vanaf 10 inschrijvingen - meld je aan bij de balie of stuur een e-mail!)

Bovenstaande lessen worden door gecertificeerde, deskundige, professionele en enthousiaste trainers verzorgd.

Jeugd Capoeira by Rosendo Cardoso
Rosendo Cardoso
Contramestre (Grupo Interacianal de Capoeira Topazio)
25 jaar les ervaring aan duizenden kinderen over de hele wereld
Vele demonstraties in Salvador de Bahia, New York, Miami en wellicht in juli 2018 in De Goorn

Jeugd Fitness by Ricardo Lie-Atjam
Ricardo Lie-Atjam
AALO level 1 (Fitness trainer)
NASM Personal trainer
Powerlifting Coach
Small Group Funxtion Training

Jeugd Fitness by Kid van Etten
Kid van Etten
Sport en Beweging niveau 3
Fitvak A (Fitness trainer)
NASM Personal trainer
Bootcamp Coach
Spinning

Jeugd Kickboksen by Tuan Nguyen

Leer de juiste technieken van het kickboksen van onze voormalig wedstrijd Kickbokser Tuan Nguyen. Hij is amateur NL Kampioen Boksen geweest. Tuan heeft verder jarenlang boks- en kickbokslessen verzorgd in Wellness Profi Center in Purmerend.

Streetdance, Peuter & Kleuter Dance by Jadey Burleson
Jadey Burleson
Opleiding Lucia Marthas for Performing Arts
Brooklyn dinner shows Aalsmeer