Dance

Dans Academy SportClub West-Friesland

PEUTERDANCE

Bij SportClub West-Friesland kunnen kinderen van 3/4 jaar Peuterdans volgen. Tijdens de Peuterdans les wordt volop aandacht gegeven aan de fantasie, belevingswereld en bewegingsbehoefte van uw kind. Jadey en Melissa stimuleren en prikkelen uw kind om hun eigen fantasie en creativiteit te ontdekken! Uw kind ontdekt zijn/haar lichaam door vrij te bewegen. Door vrij te kunnen/mogen bewegen, worden zij zich ook bewust van de ruimte om zich heen en zijn/haar emoties. De peuter ontwikkelt tegelijkertijd zijn/haar taalontwikkeling door de muziek en zijn/haar coördinatie.

Het belangrijkste is echter dat uw peuter geniet en dansend, springend plezier maakt met de andere kinderen. Samen dansen op muziek is een groot feest. Jadey en Melissa laten uw peuter dansend de wereld ontdekken middels verschillende thema's.

Elke maand wisselen zij het thema. Zo blijft het afwisselend. Bij elk thema gebruiken zij verschillende muziek en dans materialen om uw peuter te prikkelen. Dit is uiteraard spannend. Daarom hebben de lessen een vaste structuur. Door een vaste structuur, opbouw en afsluiting, is het veilig en vertrouwd voor de kinderen. Dat is belangrijk, want zodra uw kind zich veilig voelt, durft hij/zij zich meer te uiten en geniet uw kind optimaal van het dansen! Peuterdans is meer dan alleen dansen op muziek.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs en/of geef uw kind op voor een gratis introductieles!

Bij SportClub West-Friesland vinden wij het belangrijk dat peuters lekker in beweging zijn. Daarom kunt uw peuter voor slechts € 9,95 per maand lid worden en 4 keer per maand meedoen aan Peuterdans (€ 2,50 per keer).

KLEUTERDANCE

Bij SportClub West-Friesland kunnen kinderen van 4/5 jaar Kleuterdans volgen. Kleuterdans is niet alleen geweldig leuk, het draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van het kind! Tijdens de les worden muzikaliteit, grove motoriek, ritmegevoel, coordinatie en zelfs concentratie gestimuleerd. De 4/5 jarigen leren eenvoudige pasjes. Ook hier staat dans, plezier in een leuke groepssfeer centraal.

Evenals bij Peuterdans wisselen Jadey en Melissa iedere maand het thema. Zo blijft het afwisselend. Bij elk thema gebruiken zij verschillende muziek en dans materialen om uw kleuter te prikkelen. Ook al zijn de 4/5 jarigen al weer iets ouder en hebben de kleuters meer ervaring in de wereld, zij gaan ondertussen naar school, blijft het spannend. Daarom hebben tevens deze lessen een vaste structuur. Door de vaste structuur, opbouw en afsluiting, is de Kleuterles veilig en vertrouwd voor de kinderen. Dat is belangrijk, want pas zodra uw kind zich veilig voelt, durft hij/zij zich meer te uiten en geniet uw kind optimaal van het dansen!

Bij SportClub West-Friesland vinden wij het belangrijk dat kleuters lekker in beweging zijn. Daarom kunt uw kleuter voor slechts:
€ 9,95 per maand lid worden en 4 keer per maand meedoen aan Kleuterdans (€ 2,50 per keer).

STREETDANCE
Streetdance by Jadey Burleson, Lucia Marthas

Hou je van dansen? Kom bij Jadey streetdance volgen! Iedere dinsdag van 16.30-17.30 uur zijn meisjes van 8 - 12 jaar welkom. Vanaf 17.30-18.30 uur staat Jadey klaar voor meisjes van 12 en ouder.

Kijk maar op de video, het is hartstikke leuk en natuurlijk
erg goed voor het ontwikkelen van bewegen op een ritme.

STREETDANCE
Streetdance by Jadey Burleson / Brooklyn dinnershows

Leer hier de juiste combinatie van technieken en
passen van het Streetdance, afkomstig uit USA.
De choreografie wordt continu afgewisseld.

Deze twee meisjes in de video zitten al in demo teams,
maar komen bij Jadey hun techniek te verfijnen!

LATIN DANCE WORKOUT

Fitness- en dans workout, gebaseerd op latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben! Lekker bewegen op goede muziek en direct calorieën verbranden. Samen met Dance Coach Jadey Burleson start je de week swingend op dinsdagavond van 19.00 - 20.00  uur.

ALS LID VAN ONZE SportClub KAN JE GRATIS ALLE VORMEN VAN DANCE BEOEFENEN!