Over ons

SportClub West-Friesland hoopt veel voor u te kunnen betekenen op allerlei gebieden. Bij ons zijn kwaliteit, service, maar uiteraard ook gezelligheid heel belangrijk. Wij willen u helpen uw individuele doelstellingen te behalen en te houden. Op de pagina Faciliteiten kunt u lezen wat de SportClub West-Friesland 'in huis' heeft, waarmee we u van dienst zijn.

Om onze faciliteiten naar uw wens te kunnen benutten staat ons Team van sportdeskundigen graag voor u klaar.
Met veel plezier stelt SportClub West-Friesland hieronder het vakkundige en enthousiaste Fitness & Service team aan u
voor:


Cyntia Borges

Cyntia Borges

Algemeen Manager

Met haar universitaire opleiding in commerciële economie is Cyntia algemeen leidinggevende in de SportClub. Cyntia is, naast haar economische achtergrond, altijd met sport bezig geweest. Vanaf maart is ze tevens in opleiding voor het Fitvak diploma.

Capoeira & Dance Coach

Cyntia is naast algemeen manager ook een gepassioneerd danseres cq teacher van verschillende dansstijlen en Capoeira.

Personalia

Cyntia heeft Marketing/Commerciele economie B doctoraal afgerond aan de Universiteit van Brasilia. Zij heeft de afgelopen jaren ruime werk ervaring opgedaan. Zo is Cyntia jarenlang werkzaam geweest bij de Banco do Brasil, waar ze o.a.direct eind verantwoordelijk was bij de sponsoring van de Nationale volleybalteams van Brazilië. Naast opleiding & werk is Cyntia zeer bedreven in dans, Capoeira en beoefenaar van Brazilian Jiu Jitsu.

Danielle van der Zee

Danielle van der Zee

Sport Manager

Danielle is op het gebied van sport leidinggevend in de SportClub. Danielle heeft een rijke studie & sport ervaring en is onze deskundige in de ontwikkeling van het trainersteam. Zij waarborgt de kwaliteit van onze sportbegeleiding & coaching.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

In 2011 heeft Danielle de Bachelor Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam afgerond. In 2018 heeft zij, naast Fitvak A (2014) ook Fitvak B en Personal Trainer behaald. Sinds 2015 is Danielle al werkzaam in onze fitness en vanaf oktober 2017 als Sport Manager. Daarnaast tennist Danielle al van zeer jonge leeftijd en speelt nog altijd competitie op nationaal niveau.

Simone Nusselder

Simone Nusselder

Leden Administratie

Een vertrouwd gezicht achter de balie voor al uw vragen! Simone is namelijk al vanaf 1996 in dienst bij de familie van Gelderen. In Sportcentrum de Kloek verzorgde ze de administratie bij Indoor Skischool de Kloek. Later zijn daar personeels- en loonadministratie bijgekomen. Vanaf 2007 is zij ook in het sportcentrum in De Goorn aan de slag gegaan. Simone verzorgt hier nauwkeurig en accuraat de Leden administratie van SportClub West-Friesland.

Personalia

Simone houdt zich bezig met sport en voeding. Zij beoefent graag yoga en neemt geregeld deel aan de HD Elite Workouts. Haar echte passie is echter tuinieren.

Ewoud Jansen

Ewoud Jansen

Personal Trainer

Als Personal Trainer helpt Ewoud je om jouw individuele doelstellingen te behalen. Deze variëren van gewicht verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten en nog veel meer!

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

Ewoud heeft, naast Fitvak A & B personal trainer (opleiding fysio physics), ook de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Al sinds 2006 is Ewoud een vaste kracht in de SportClub. Vanaf zijn vijftiende is hij gefascineerd door krachtsport in al zijn facetten. Door zelf te gaan trainen, ondervond hij de vele positieve effecten van fitness, zowel fysiek als mentaal. Graag probeert hij ook u te besmetten met het 'gezondheidsvirus'!

Ricardo Lie-Atjam

Ricardo Lie-Atjam

Power Lifting Coach

Ricardo verzorgt Powerlifting, een krachtsport bestaande uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift.

Fitness trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

Ricardo is in het bezit van AALO level 1 (Fitness trainer). Ook heeft hij de NASM Personal trainer succesvol afgerond. Ricardo is gespecialiseerd in Powerlifting, de basis in de Fitness. Ricardo is al 20 jaar serieus bezig met krachttraining in al zijn facetten. Op amateur niveau heeft hij hoog gescoord met wedstrijden. Al deze kennis wil hij graag overdragen aan andere sporters!

Bilal El Abdouni

Bilal El Abdouni

Voetbal Coach

Bilal El Abdouni leidt bij de Voetbal Academy de trainingen. Hij leert de voetballers zowel op technisch, fysiek, maar ook op mentaal vlak zoveel mogelijk bij. Hij beschikt hierbij over meerdere assistenten om de trainingen in goede banen te leiden.

Fitness Trainer

Bilal verzorgt voetbalgerichte fitnessprogramma's op maat.

Personalia

In zijn jeugd heeft Bilal jarenlang bij Hollandia en ADO'20 gespeeld. Vanaf 20 jaar speelt hij betaald voetbal bij Metalul Resita. Bij deze professionele Roemeense voetbalclub is Bilal een zeer succesvolle middenvelder en bij vele doelpunten betrokken. Naast zijn talent in voetbal is hij vaardig in het samenstellen van fitnessprogramma's op maat voor voetballers, mede door zijn kennis van de Fitvak A opleiding!

Kid van Etten

Kid van Etten

Bootcamp Coach

Naast het geven van de andere fitness lessen is de specialiteit van Kid het verzorgen van zeer gevarieerde Bootcamp (tevens indoor!) lessen.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

Kid heeft Sport en Beweging niveau 3 succesvol afgerond. Tevens is hij in het bezit van Fitvak A diploma. Daarnaast heeft hij de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Kid is al vanaf 2012 bij verschillende sportscholen werkzaam in de Fitness, wat hij met veel plezier doet. Tijdens zijn Spinning en Bootcamp lessen zet hij u met ongebreideld enthousiasme aan het werk.

Rosendo Cardoso

Rosendo Cardoso

Capoeira Coach

Rosendo is de gewezen leraar voor deze spel/vechtdans, waarbij je leert goed te kijken en anticiperen op hetgeen de ander doet. Capoeira doet wonderen voor uw lichaam (soepelheid, elasticiteit) en door de muziek, Voor iedereen, jong en oud!

Brazilian Jiu Jitsu & MMA Coach

Bij Brazilian Jiu Jitsu leert Rosendo je door middel van stoten of trappen, de tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te brengen om vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. Voor iedereen!

Personalia

Rosendo heeft ondertussen meer dan 25 jaar ervaring en gaf/geeft les aan duizenden kinderen in scholen in Brazilie, Spanje, Belgie, Alkmaar en dan nu ook in de Goorn! Naast lesgeven reist hij de wereld rond om vele demonstraties te mogen geven. Capoeira is 'hot' in Salvador de Bahia, New York, Rio de Janeiro, Los Angeles, Miami en..De Goorn.

Claire Burggraaf

Claire Burggraaf

Steps, Total Body Workout & Power Coach

Op de maandag en de donderdagavond is Claire te vinden in onze groepsleszaal.Vol enthousiasme geeft zij op dit moment o.a. Steps, Total Body Workout en Power. In haar (succes)volle lessen streeft Claire ernaar om je voldaan, maar vooral met een lach de zaal uit te laten lopen.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

Claire studeert Criminologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2015 heeft ze haar opleiding Groepslesinstructeur afgerond. Sindsdien geeft ze bij ons verschillende groepslessen met ontzettend veel plezier en passie.

Simone Warmerdam

Simone Warmerdam

Bootcamp & Total Body Workout Coach

Elke vrijdag ochtend verzorgt Simone een gevarieerde Total Body Workout. Verder is Simone zeer bedreven in het geven van Bootcamp lessen.

Schaats/wintersport Coach

Simone verzorgt een gedegen Schaats/wintersport training (van herfst- tot voorjaarsvakantie), die voornamelijk gericht is op de benen. Door haar carrière in de schaatswereld heeft zij kennis van verschillende oefeningen om meer kracht, lenigheid en coördinatie van uw beenspieren te bewerkstelligen. Deze training is direct een mooie voorbereiding voor ski-, schaats en/of andere wintersport activiteiten.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier

Personalia

Simone heeft de Johan Cruijff College Sport & Coaching afgerond. Ook beschikt ze over Fitvak A & B. Simone is bezig met haar carriere als Marathon schaatster. Daarnaast heeft Simone al 8x N.K. medailles schaatsen op zak!

Samira Diana

Samira Diana

Yoga Teacher

Samira is tijdens de zwangerschap van haar eerste kindje in aanraking gekomen met (zwangerschaps)Yoga. Dit maakte een diepe en blijvende indruk op haar. Samira heeft haar liefde voor Yoga niet meer losgelaten. Het liefst stapt ze op de mat om een krachtige Vinyasa yogales te verzorgen en/of zelf te volgen. Zij ziet echter tegelijkertijd de schoonheid en de noodzaak van een andere vorm van Yoga. Een vorm waarin de spieren mogen ontspannen en het dieper gelegen bindweefsel kan worden gerekt, genoemd Yin Yoga. Samira verzorgt al sinds jaren met veel plezier Yogalessen op diverse locaties in heel Noord-Holland.

Personalia

Samira heeft de Vinyasa (Power Yoga) opleiding bij Johan Noorloos in Amsterdam succesvol afgerond. Yin Yoga heeft zij behaald bij Stillness in yoga in Doorn. Tevens heeft ze Meditatie trainingen en een opleiding in Thailand gevolgd, met een maand intern.

Jadey Burleson

Jadey Burleson

Streetdance Coach

Iedere dinsdagmiddag geeft Jadey Streetdance lessen voor meisjes van alle leeftijden met veel kennis, geduld, passie en liefde. Van 16.30-17.30 uur kunnen meisjes van 8-12 jaar terecht. Daarna sluiten de 12-jarigen en ouder de middag af met Jadey. Naast het aanleren van de juiste danstechnieken, wil Jadey ook de passie voor dans overbrengen op de meisjes!

Latin Dance Coach

Jadey verzorgt al lange tijd Latin Dance lessen in Noord-Holland.

Kleuter Dance

Iedere dinsdag van 15.30-16.30 geeft Jadey met veel plezier Kleuterdance aan kinderen van 4/5 jaar. Elke maand behandelt ze een ander thema!

Personalia

Jadey volgt de befaamde opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ondertussen heeft ze al geschitterd in vele producties, van Brooklyn nights dinnershow, Concert Nielson in AFAS live tot Okura Dance Shows en nog veel meer.

Melissa Wolters

Melissa Wolters

African Dance Coach

Melissa verzorgt bij de SportClub de African Dance Workout. Ze laat je onderdompelen in de veelzijdigheid van de Afrikaanse Dans. De specifieke bewegingen maken je lichaam extra los en soepel.

Peuter Dance

Iedere zaterdag van 10.30-11.30 uur ontvangt Melissa kinderen vanaf 3 jaar om lekker te bewegen en swingen op muziek. Iedere maand een nieuw thema!

Personalia

In 2009 heeft Melissa de Utrechtse Dans Academie afgerond. Na deze studie mag zij zich gecertificeerd Danser/Dansdocent noemen! Melissa is dansdocent in diverse stijlen, van Klassiek, Modern, Jazz tot Hiphop.

Claire Orth

Claire Orth

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Voeding & Lifestyle Coach

Naast fitness trainer (zie hierboven) kan je bij Claire ook terecht voor advies op het gebied van voeding en gedrag.

Personalia

Claire studeert Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. In 2016 heeft ze de MBO sport & bewegingsleider afgerond. Door deze 3-jarige opleiding mag Claire zich allround sportlerares noemen. Met het behalen van Fitvak A heeft ze zich verder gespecialiseerd in fitness. Niet alleen tijdens werktijden is ze te vinden in de SportClub, maar ook in haar vrije tijd om zelf te trainen. Naast haar passie voor sporten en voeding verdiept ze zich veel in psychologie en gedragsverandering.

Tuan Nguyen

Tuan Nguyen

Boks & Kickboks Trainer

Personalia

Maaike van Dam

Maaike van Dam

Yoga Teacher

Personalia

Nikki van Roon

Nikki van Roon

Balie medewerkster

Personalia