Personal Training

Ook sportclub West-Friesland biedt, zoals de meeste fitnesscentra van tegenwoordig, personal training aan.

Personal training is een groeiende trend en niet voor niets. Dit is namelijk bewezen de meest effectieve trainingsmethode.

De persoonlijke aandacht, de keuze en uitvoering van de oefeningen, maar vooral het maximale uit jou halen staat centraal.

Wordt onze personal trainer Ewoud Jansen jouw stok achter de deur?

Tijdens de intake met Ewoud geef jij duidelijk jouw doel aan (denk aan afname vetpercentage, toename spierweefsel, flexibiliteit of uithoudingsvermogen) en vertelt hij op zijn beurt welke systematische aanpak er gebruikt zal worden om dit doel te behalen. Ook zal er een beweeganalyse gemaakt worden en zullen we jou meten en wegen om jouw beginsituatie duidelijk in kaart te brengen.

Ook bieden wij 1 op 2 training aan . Samen werken met bv. jouw vriend/vriendin, buurman of ander sportmaatje aan jouw eigen doelstelling en toch persoonlijke aandacht.  Samen sporten onder professionele begeleiding is leuk en maakt het ook nog eens voordeliger!

Personal training abonnement bij SportClub West-Friesland:

Personal training a €35,00 per uur & voordelige tarieven voor onbeperkt sporten.

Personal training in duo a €22,50 per uur per persoon & voordelige tarieven voor onbeperkt sporten

Klaar om samen jouw doel te behalen? Neem contact op voor een gratis intake

Personal Training

Ewoud Jansen