NIEUWE SPORTCLUB WEST-FRIESLAND

Ondanks de langslepende gevolgen van COVID 19 waarvan we hopen dat het zo min mogelijk medemensen ernstig in gezondheid bedreigt zijn we verheugd u te melden dat we een volledig NIEUW centrum hebben kunnen opbouwen vanaf maart 2020.  U bent van harte welkom in onze NIEUWE SportClub natuurlijk rekening houdend met alle Covid maatregelen. Tijdens Covid hebben wij geen nieuwe aanbiedingen maar bent u van harte welkom om eens langs te komen voor een kijkje in onze ruime nieuwe sportclub met speciaal aangelegde ventilatie voor aan en afvoer van verse lucht.

Ons nieuwe centrum 2020 Vision heeft ook een nieuw logo die wij u hierboven graag presenteren om ons in de toekomst te herkennen.

De sportclub beschikt over een zeer grote en uitgebreide fitnessruimte van 1200 vierkante meter. Verder kunt u in bij ons dagelijks gebruik maken van een gevarieerd lesprogramma onder leiding van professionele, ervaren instructeurs.

Alle groepslessen zijn inbegrepen in uw lidmaatschap (zie LESAANBOD). U maakt bij ons gebruik van alle faciliteiten zonder extra kosten te maken.

Vragen?

Bel of kom gerust langs.

Waar?

SPORTCLUB WEST-FRIESLAND
Breeuwhamer 21
1648 HG De Goorn

info@sportcentrumwestfriesland.nl

Corona maatregelen - Vanaf zaterdag 15 januari 2022 mogen de binnensportlocaties open! Verder gelden er de volgende voorwaarden:

• Op binnensportlocaties is een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder.

• Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.

• Sportkantines zijn alleen open voor afhaal.

RESERVEREN GROEPSLESSEN
LESROOSTER

Ben je nooit eerder lid geweest en wil je een proefles volgen of fitnessen? Dat kan! Profiteer van:

3 GRATIS dagpassen

+ 1 GRATIS proefles van My Circle fitness

& 3 GRATIS personaal begeleiding bij inschrijven

Om te reserveren, bel naar 0229-544227 of stuur een e-mail naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoonnummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerde groepsles, dag en tijd. Meld je voorafgaand aan de groepsles of het fitnessen bij de balie.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn telefonisch (0229-544227) of per e-mail (info@sportcentrumwestfriesland.nl ) te bereiken.

Volgt ons op:

YOUTUBE/  FACEBOOK of  INSTAGRAM