LESAANBOD

RESERVEREN GROEPSLESSEN
Download onze gratis member-app "MySports" en verbind je met onze club. 
Nu downloaden (iPhone & Android)
Alle groepstrainingen zijn inbegrepen

POWER WORKOUT
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gewichten. Spierversteviging en verhoogde stofwisseling zorgt voor gewichtsverlies. Iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic workout. 

VINYASA YOGA
Vinyasa Yoga betekent verbinding van beweging en ademhaling. Tijdens deze groepsles voer je in sessies achter elkaar verschillende houdingen uit. Door de afwisseling in de les brengt het je geest volkomen tot rust!

TOTAL BODY WORKOUT
Zeer gevarieerde groepsles op muziek, die heel doeltreffend is voor het hele lichaam. Deze les is gericht op conditie en spierversteviging. 

YIN YANG YOGA
Deze les bestaat uit een combinatie van een yin en yang benadering van de houdingen. Ritme en herhaling worden gebruikt om warmte op te wekken, kracht te ontwikkelen en blokkades op te lossen, zowel lichamelijk als geestelijk.

ZUMBA
Fitness- en dans workout, gebaseerd op Latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben!

SH'BAM 
Energieke groepsles die draait om dansen op opzwepende muziek. Het combineert eenvoudige danspassen met cardio-oefeningen voor een leuke en effectieve workout. Je hoeft geen danservaring te hebben, zo is Sh'BAM geschikt voor alle niveaus! De focus ligt op plezier hebben en calorieën verbranden terwijl je meegaat op het ritme van de muziek. 

PILATES & BALANCE
Deze les is een combinatie van pilates een balance. De les duurt 1,5 uur. Balance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates waarbij je kracht opbouwt en je lenigheid verbeterd. Door een reeks van oefeningen worden specifieke spieren gebruikt die dat niet gewend zijn. Een sterker en flexibeler lichaam is het resultaat!

BOOTY & CORE STRENGTH
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van weerstand banden en gewichtschijven. Je krijgt een versterkt CORE! Dat betekend meer kracht in je buikspieren, strakkere billen en een sterke onder rug. 

MERIDIAAN YOGA
Deze yogales richt zich vooral om ziekten te voorkomen door het lichaam te ontgiften! Ki is levensenergie die door de energiebanen (=meridianen) stromen. Blokkades opheffen of het laten stromen van deze energie is van essentieel belang voor jouw gezondheid!

DANCE & SHAPE
De ultieme combinatie mix van dans (zumba) en spierversterkende oefeningen!

PILATES
Pilates is een inspannende ontspanningsles, waarbij de nadruk ligt op de spieren die zorgen voor de juiste houding van de wervelkolom. Het resultaat is een sterk, stabiel lichaam, welk geheel in balans is!

SPINNING
Groepsles op een instelbare fiets, de 'spinner', begeleid met leuke, opzwepende muziek. Door de wisselende belasting worden hart, longen en beenspieren getraind.

BOOTCAMP
'Outdoor' functionele groepsles onder professionele begeleiding. Alle spieren komen aan bod tijdens deze dynamische manier van trainen. Hier verbeter je je conditie en kracht.

KICKBOKSEN
Leer de juiste stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. boksmateriaal aanwezig.

HIIT
High intensity interval training (H I I T). Een effectieve workout van 45 tot 60 minuten. Je volgt een circuit training,onder begeleiding van een professionele instructeur, van 10 oefeningen, waar je kracht en uithoudingsvermogen combineert. Je traint 20 seconden hard, gevolgd door 10 seconden rust, hetgeen 6 tot 8 maal herhaald wordt. Het voordeel van een circuit training is dat je zowel anaërobe oefeningen (opbouw spiermassa en kracht) als aërobe oefeningen (verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen) doet.

HD ELITE
De HD Elite training bestaat uit 10 verschillende oefeningen en duurt van 35 tot 45 minuten. Je doet elke oefening 1 minuut en met weinig tot geen rust tussen de oefeningen ga je door met de volgende oefening. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en heb je 2 minuten rust. Na die rustperiode volgt nog een ronde. Alles onder begeleiding van een professionele instructeur. Het voordeel van een circuit training is dat je zowel anaërobe oefeningen (opbouw spiermassa en kracht) als aërobe oefeningen (verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen) doet.

FULL INTENSITY
Circuit training met 10 oefeningen van 35 tot 45 minuten, onder begeleiding van een professionele instructeur.

JUNIOREN FITNESS 13-14jr
Met een fitness schema op maat gemaakt door de fitnessinstructeur maakt deze groep sporters de eerste stappen in het leren zelfstandig te trainen in de sportschool. Van maandag t/m vrijdag zijn de junioren welkom om hun fitness schema uit te oefenen tussen 17.00 en 18.00 uur.

JEUGD YOGA >7jr
Tijdens deze les oefenen de jeugd yogahoudingen en ervaren ze adem- en aandachtoefeningen. De jeugd leert hun gedachten tot rust te brengen, naar hunzelf te luisteren en hun lichaam niet allen te gebruiken voor actie, maar ook in rust bewust te worden

JEUGD FITNESS 10-12jr
Op speelse wijze begeleidt en traint de instructeur de jeugd, zodat zij de basisprincipes, conditie, kracht, lenigheid en coördinatie ontwikkelen.

JEUGD KICKBOKSEN >7jr
De jeugd t/m 14 jaar leert de juiste techniek van het boksen! Het gaat om kinderen het PLEZIER van bewegen te laten ervaren en hierbij hun zelfvertrouwen opbouwen. Tijdens deze lessen werken wij aan boks technieken, de basisvormen van bewegen en socialen aspecten samen met waarde en normen. Waarin 4 kernwaarden centraal staan:
1. Passie: Liefde voor het boksen laten zien in actie; 2. Respect: Accepteren van verschillen; 3. Samen: Opofferen voor het collectief maakt sterker; 4. Daadkracht: Elke dag werken aan verbetering. Er wordt gewerkt met boks zakken en e.d. boks materiaal aanwezig.

BUIKSPIER KWARTIER
Training van 15 minuten, die echt al je buikspieren aanpakt. Verder richt deze les zich specifiek op je kern (core). Je romp wordt stabieler en sterker gemaakt.

FIFTY FIT
Gevarieerde groepstraining voor senioren . Ideale les om aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

 Wil je een proefles volgen? 

VRAAG HIER EEN GRATIS INTRODUCTIE TRAINING OF DAGPAS AAN

Download onze gratis member-app "MySports" en verbind je met onze club. Nu downloaden (iPhone & Android)

Wat kan de MySports app:
● Zien hoe druk het is bij ons in de studio
● Online reserveren van groepslessen
● Nieuws over onze studio via pushberichten
● Aanpassen van je eigen contractgegevens
● Gebruik maken van je eigen trainingsschema
● Volledig gratis voor jou als lid
Opgelet: Denk eraan dat je je inschrijft met hetzelfde e-mailadres als die bij ons bekend is in de studio. Dit is de enige manier waarop je met ons in contact kan komen!
Download
Voor iOS: https://apps.apple.com/de/app/mysports/id1206433997
Voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=io.noexcuse.android

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram