LESAANBOD

 

STEPS
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verstelbaar bankje, de step. Je krijgt een betere conditie, versterkt de bil- en beenspieren. Spierversteviging en gewichtsverlies. 

 

VINYASA YOGA
Vinyasa Yoga betekent 'verbinding van beweging en ademhaling. Tijdens deze groepsles voer je in sessies achter elkaar verschillende houdingen uit. Door de afwisseling in de les brengt het je geest volkomen tot rust!

 

POWER
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gewichten. Spierversteviging en verhoogde stofwisseling zorgt voor gewichtsverlies. Iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic workout.

 

YIN YANG YOGA
Deze les bestaat uit een combinatie van een yin en yang benadering van de houdingen. Ritme en herhaling worden gebruikt om warmte op te wekken, kracht te ontwikkelen en blokkades op te lossen, zowel lichamelijk als geestelijk.

 

TOTAL BODY
Zeer gevarieerde groepsles op muziek, die heel doeltreffend is voor het hele lichaam. Deze les is gericht op conditie en spierversteviging. 

 

KICKBOKSEN
Leer de juiste stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. boksmateriaal aanwezig.

 

BOKSEN
Hier maak je de juiste techniek van het boksen eigen. Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. Kijk wat deze training doet met lichaam en geest. Bokshandschoenen aanwezig. Voor iedereen!

 

JEUGD BOKSEN
De jeugd t/m 14 jaar leert de juiste techniek van het Boksen! Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. De jeugd bokstraining is heel nuttig voor kinderen. Boksmateriaal aanwezig.

 

SPINNING
Groepsles op een instelbare fiets, de 'spinner', begeleid met leuke, opzwepende muziek. Door de wisselende belasting worden hart, longen en beenspieren getraind.

 

BOOTCAMP
'Outdoor' functionele groepsles onder professionele begeleiding. Alle spieren komen aan bod tijdens deze dynamische manier van trainen. Hier verbeter je je conditie en kracht.

 

POWERLIFTING
Powerlifting is de grondlegger van de Fitness. Deze krachtsport bestaat uit de Squat, Bench Press en Deadlift.

 

HD ELITE
Gevarieerd circuit van 30 minuten, onder begeleiding van een professionele instructeur.

 

HIIT
Een effectieve workout van 45 minuten. Je traint 20 seconden hard, gevolgd door 10 seconden rust, hetgeen 6 tot 8 maal herhaald wordt. 

 

BODY SHAPE
Een effectieve, leuke en zeer gevarieerde les waarbij conditietraining en krachttraining aan bod komt.

 

BRAZILIAN JIU JITSU / MMA
Vechtsport, waarbij je leert de tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te brengen door middel van stoten of trappen, om vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. 

 

CAPOEIRA
Spel/vechtdans, waar gebruik gemaakt wordt van trappen, beenvegen. Je leert goed te kijken en anticiperen op hetgeen de ander doet. Tegelijkertijd een goede workout. Voor iedereen!

 

STREETDANCE
Een stoere en heerlijke manier van dansen, afkomstig uit Amerika. Je leert hier een combinatie van technieken en passen, geregeld weer met een andere choreografie en muziek.

 

LATIN DANCE
Fitness- en dans workout, gebaseerd op Latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben!

 

WINTERSPORT (herfst-voorjaarsvak)
Training, gericht op de benen. Zorgt door verschillende oefeningen voor kracht, lenigheid en coördinatie van de beenspieren. 

 

VOETBAL
Bij de voetbal training leer je de juiste techniek aan. Je balbehandeling wordt beter, efficiënter en sneller en nog veel meer vaardigheden. 

 

JEUGD FITNESS
Op speelse wijze begeleidt en traint de instructeur de jeugd, zodat zij de basisprincipes, conditie, kracht, lenigheid en coördinatie ontwikkelen.

 

JEUGD CAPOEIRA
Speldans, waarbij de jeugd onder begeleiding van Braziliaanse muziek fascinerende bewegingen uitvoert, die direct de conditie, kracht en ritme van kinderen positief beïnvloeden. 

 

BUIKSPIER 
Training van 15 minuten, die echt al je buikspieren aanpakt. Verder richt deze les zich specifiek op je kern (core). Je romp wordt stabieler en sterker gemaakt.

 

FIFTY FIT
Gevarieerde groepsles voor sporters rond de vijftig. Ideale les om aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

 

KINDERDANS
Speciaal voor meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar oud, die graag bewegen! De dans coach neemt de kinderen al dansend mee op reis door een leuk verhaal. 

 

PEUTERDANS
Volop aandacht gegeven aan de fantasie, belevingswereld en bewegingsbehoefte van meisjes/jongens van 3 en 4 jaar oud. Peuterdans is meer dan alleen dansen op muziek.