Fit worden & Fit Blijven

PROFITEER NU VAN ONZE PERSONAL TRAINING ACTIE!

PERSONAL TRAINING

Ook SportClub West-Friesland biedt Personal Training aan. Personal training is een groeiende trend en niet voor niets. Deze is namelijk bewezen de meest effectieve trainingsmethode.

Voordelen Personal Training:

Persoonlijke aandacht
Weloverwogen keuze oefeningen
Juiste uitvoering van oefeningen
Deskundigheid van de personal trainer
Maximale uit jezelf halen

Wordt onze personal trainer Ewoud Jansen jouw stok achter de deur?

Tijdens de intake met Ewoud geef jij duidelijk jouw doel aan (denk aan afname vetpercentage, toename spierweefsel, flexibiliteit of uithoudingsvermogen) en vertelt hij op zijn beurt welke systematische aanpak er gebruikt zal worden om dit doel te behalen. Ook zal er een beweeganalyse gemaakt worden en zullen we jou meten en wegen om jouw begin situatie duidelijk in kaart te brengen.

Ook bieden wij 1 op 2 training aan. Samen werken met bv. jouw vriend/vriendin, buurman of ander sportmaatje aan jouw eigen doelstelling en toch persoonlijke aandacht. Samen sporten onder professionele begeleiding is leuk en maakt het ook nog eens voordeliger!

Personal Training abonnement SportClub Westfriesland:

Personal training a €35,- per sessie & voordelige tarieven voor onbeperkt sporten

Personal training in duo a €22,50 per sessie per persoon & voordelige tarieven voor onbeperkt sporten

Klaar om samen jouw doel te behalen? Neem contact op voor een gratis intake

Personal Training

Ewoud Jansen

Fitvak A (Fitness trainer)

Fitvak B

Personal Trainer (opleiding fysio physics)

NASM (National Academy of Sport Medicine)

Functionele Houding Expert (NASM CES)