Fit worden & Fit Blijven

BEDRIJFSFITNESS

Sportclub West-Friesland biedt  ook bedrijfsfitness aan. Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan!

Sporten bij SPORTCLUB WEST-FRIESLAND betekent:

• Onbeperkt of 1 keer per week sporten voor een vast laag maandbedrag
  • Trainen in een zeer grote fitnessruimte
  • Ruime aanbod aan groepslessen
  • Geen extra kosten om de groepslessen te volgen
  • Gratis trainingsschema’s en begeleiding met deskundige instructeurs
  • Gratis douches en lockers
  • Ook als je al lid bent, kun je overstappen op het voordeeltarief

Voordelen
Bedrijfsfitness brengt een groot financieel voordeel met zich mee, zo kan het fiscale voordeel voor de medewerker oplopen tot wel 50%. Maar er is meer dan alleen financieel voordeel: aandacht voor de vitaliteit van uw medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim, win-win!

Samenwerkingen
Sportclub West-Friesland werkt samen met de 2 grootste bedrijfsfitness organisaties van Nederland:

• Bedrijfsfitness Nederland;
  • High Five Health Promotion

Klik op één van de onderstaande poster’s en kom nog meer te weten over de mogelijkheden van bedrijfsfitness bij Sportclub West-Friesland.