LESAANBOD

RESERVEREN GROEPSLESSEN
Alle onderstaande lessen zijn inbegrepen in jouw lidmaatschap:


POWER
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gewichten. Spierversteviging en verhoogde stofwisseling zorgt voor gewichtsverlies. Iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic workout. 

 

VINYASA YOGA
Vinyasa Yoga betekent verbinding van beweging en ademhaling. Tijdens deze groepsles voer je in sessies achter elkaar verschillende houdingen uit. Door de afwisseling in de les brengt het je geest volkomen tot rust!

TOTAL BODY

Zeer gevarieerde groepsles op muziek, die heel doeltreffend is voor het hele lichaam. Deze les is gericht op conditie en spierversteviging. 

 YIN YANG YOGA

Deze les bestaat uit een combinatie van een yin en yang benadering van de houdingen. Ritme en herhaling worden gebruikt om warmte op te wekken, kracht te ontwikkelen en blokkades op te lossen, zowel lichamelijk als geestelijk.

ZUMBA

Fitness- en dans workout, gebaseerd op Latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben!

 PILATES & BALANCE 

Deze les is een combinatie van pilates een balance. De les duurt 1 1/2 uur. Balance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates waarbij je kracht opbouwt en je lenigheid verbeterd. Door een reeks van oefeningen worden specifieke spieren gebruikt die dat niet gewend zijn. Een sterker en flexibeler lichaam is het resultaat!

BOOTY & CORE STRENGTH

Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van weerstand banden en gewichtschijven. Je krijgt een versterkt CORE! Dat betekend meer kracht in je buikspieren, strakkere billen en een sterke onder rug . 

 MERIDIAAN YOGA

Deze yogales richt zich vooral om ziekten te voorkomen door het lichaam te ontgiften! Ki is levensenergie die door de energiebanen (=meridianen) stromen. Blokkades opheffen of het laten stromen van deze energie is van essentieel belang voor jouw gezondheid!

DANCE & SHAPE

De ultieme combinatie mix van dans (zumba) en spierversterkende oefeningen!

PILATES
Pilates is een inspannende ontspanningsles, waarbij de nadruk ligt op de spieren die zorgen voor de juiste houding van de wervelkolom. Het resultaat is een sterk, stabiel lichaam, welk geheel in balans is!

BOOTCAMP

'Outdoor' functionele groepsles onder professionele begeleiding. Alle spieren komen aan bod tijdens deze dynamische manier van trainen. Hier verbeter je je conditie en kracht.

JEUGD YOGA >7jr
Tijdens deze les oefenen de jeugd yogahoudingen en ervaren ze adem- en aandachtsoefeningen. De jeugd leert hun gedachten tot rust te brengen, naar hunzelf te luisteren en hun lichaam niet allen te gebruiken voor actie, maar ook in rust bewust te worden

SPINNING
Groepsles op een instelbare fiets, de 'spinner', begeleid met leuke, opzwepende muziek. Door de wisselende belasting worden hart, longen en beenspieren getraind.

 JEUGD FITNESS 10-12jr
Op speelse wijze begeleidt en traint de instructeur de jeugd, zodat zij de basisprincipes, conditie, kracht, lenigheid en coördinatie ontwikkelen.

 

 KICKBOKSEN

Leer de juiste stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. boksmateriaal aanwezig.


 JEUGD KICKBOKSEN >7jr

De jeugd t/m 14 jaar leert de juiste techniek van het boksen! Het gaat om kinderen het PLEZIER van bewegen te laten ervaren en hierbij hun zelfvertrouwen opbouwen. Tijdens deze lessen werken wij aan bokstechnieken, de basisvormen van bewegen en socialen aspecten samen met waarde en normen. Waarin 4 kernwaarden centraal staan:
1. Passie: Liefde voor het boksen laten zien in actie; 2. Respect: Accepteren van verschillen; 3. Samen: Opofferen voor het collectief maakt sterker; 4. Daadkracht: Elke dag werken aan verbetering. Er wordt gewerkt met bokszakken en e.d. boksmateriaal aanwezig.

JUNIOREN FITNESS 13-14jr
Met een fitness schema op maat gemaakt door de fitnessinstructeur maakt deze groep sporters de eerste stappen in het leren zelfstandig te trainen in de sportschool. Van maandag t/m vrijdag zijn de junioren welkom om hun fitness schema uit te oefenen tussen 17.00 en 18.00 uur.

 FULL INTENSITY

Circuit training met 10 oefeningen van 35 tot 45 minuten, onder begeleiding van een professionele instructeur.

 HIIT

High intensity interval training (H I I T). Een effectieve workout van 45 tot 60 minuten. Je volgt een circuit training,onder begeleiding van een professionele instructeur, van 10 oefeningen, waar je kracht en uithoudingsvermogen combineert. Je traint 20 seconden hard, gevolgd door 10 seconden rust, hetgeen 6 tot 8 maal herhaald wordt. Het voordeel van een circuit training is dat je zowel anaërobe oefeningen (opbouw spiermassa en kracht) als aërobe oefeningen (verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen) doet.

 HD ELITE

De HD Elite training bestaat uit 10 verschillende oefeningen en duurt van 35 tot 45 minuten. Je doet elke oefening 1 minuut en met weinig tot geen rust tussen de oefeningen ga je door met de volgende oefening. Zodra alle oefeningen zijn gedaan is het circuit voltooid en heb je 2 minuten rust. Na die rustperiode volgt nog een ronde. Alles onder begeleiding van een professionele instructeur. Het voordeel van een circuit training is dat je zowel anaërobe oefeningen (opbouw spiermassa en kracht) als aërobe oefeningen (verbeteren van conditie en uithoudingsvermogen) doet.

 BUIKSPIER 

Training van 15 minuten, die echt al je buikspieren aanpakt. Verder richt deze les zich specifiek op je kern (core). Je romp wordt stabieler en sterker gemaakt.

FIFTY FIT

Gevarieerde groepsles voor senioren . Ideale les om aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.

 RESERVEER NU JE PLEK VOOR ONZE GROEPSLESSEN!

Ben je nooit eerder lid geweest en wil je een proefles volgen of fitnessen? Dat kan! Profiteer van:

3 GRATIS dagpassen

+ 1 GRATIS proefles van My Circle fitness

& 3 GRATIS personal begeleiding bij inschrijven 

Om te reserveren, bel naar 0229-544227 of stuur een e-mail naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoonnummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerde groepsles, dag en tijd. Meld je voorafgaand aan de groepsles bij de balie.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn telefonisch (0229-544227) of per e-mail (info@sportcentrumwestfriesland.nl ) te bereiken. 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram