LESAANBOD

RESERVEREN groepslessen
Alle onderstaande lessen zijn inbegrepen in jouw lidmaatschap:


POWER
Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende gewichten. Spierversteviging en verhoogde stofwisseling zorgt voor gewichtsverlies. Iedereen die kracht wil toevoegen aan een aerobic workout. 

 

VINYASA YOGA
Vinyasa Yoga betekent 'verbinding van beweging en ademhaling. Tijdens deze groepsles voer je in sessies achter elkaar verschillende houdingen uit. Door de afwisseling in de les brengt het je geest volkomen tot rust!

TOTAL BODY

Zeer gevarieerde groepsles op muziek, die heel doeltreffend is voor het hele lichaam. Deze les is gericht op conditie en spierversteviging. 

 YIN YANG YOGA

Deze les bestaat uit een combinatie van een yin en yang benadering van de houdingen. Ritme en herhaling worden gebruikt om warmte op te wekken, kracht te ontwikkelen en blokkades op te lossen, zowel lichamelijk als geestelijk.

ZUMBA/LATIN 

Fitness- en dans workout, gebaseerd op Latijnse muziek en/of internationale muziek. Een fantastische fitness/dansles die je gewoon een keer geprobeerd moet hebben!

 BALANCE FIT YOGA

De yoga les richt zich meer op het lichamelijke deel. Door een reeks van oefeningen worden specifieke spieren gebruikt die dat niet gewend zijn. Een sterker en flexibeler lichaam is het resultaat!

 SHAPE UP DANCE

Een energieke dans workout gebaseerd op een muziek mix van verschillende stijlen. Ook zumba nummers komen hier voor. Een feestelijk cardio workout toegankelijk voor iedereen!

 MERIDIAAN YOGA

Deze yogales richt zich vooral om ziekten te voorkomen door het lichaam te ontgiften! Ki is levensenergie die door de energiebanen (=meridianen) stromen. Blokkades opheffen of het laten stromen van deze energie is van essentieel belang voor jouw gezondheid!

 STEPS

Gevarieerde groepsles op muziek, waarbij gebruik wordt gemaakt van een verstelbaar bankje, de step. Je krijgt een betere conditie, versterkt de bil- en beenspieren. Spierversteviging en gewichtsverlies.

 PILATES

Pilates is een inspannende ontspanningsles, waarbij de nadruk ligt op de spieren die zorgen voor de juiste houding van de wervelkolom. Het resultaat is een sterk, stabiel lichaam, welk geheel in balans is!


 KICKBOKSEN

Leer de juiste stoot- en traptechnieken van het kickboksen. Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. boksmateriaal aanwezig.


 JEUGD KICKBOKSEN

De jeugd t/m 14 jaar leert de juiste techniek van het Boksen! Er wordt gewerkt met bokszakken, e.d. De jeugd bokstraining is heel nuttig voor kinderen. Boksmateriaal aanwezig.

 GRAPPLING

Bij GRAPPLING leer je de tegenstander vanuit staande positie zo snel mogelijk naar de grond te werken om een dominantere positie te krijgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse grepen, armklemmen, beenklemmen.


 BOOTCAMP

'Outdoor' functionele groepsles onder professionele begeleiding. Alle spieren komen aan bod tijdens deze dynamische manier van trainen. Hier verbeter je je conditie en kracht.


 HIIT

Een effectieve workout van 45 tot 60 minuten. Je traint 20 seconden hard, gevolgd door 10 seconden rust, hetgeen 6 tot 8 maal herhaald wordt. 

 SPINNING

Groepsles op een instelbare fiets, de 'spinner', begeleid met leuke, opzwepende muziek. Door de wisselende belasting worden hart, longen en beenspieren getraind.


 HD ELITE

Gevarieerd circuit van 30 tot 40 minuten, onder begeleiding van een professionele instructeur.

FIFTY FIT

Gevarieerde groepsles voor sporters rond de vijftig. Ideale les om aan je conditie, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken.


 BUIKSPIER 

Training van 15 minuten, die echt al je buikspieren aanpakt. Verder richt deze les zich specifiek op je kern (core). Je romp wordt stabieler en sterker gemaakt.

 JEUGD FITNESS

Op speelse wijze begeleidt en traint de instructeur de jeugd, zodat zij de basisprincipes, conditie, kracht, lenigheid en coördinatie ontwikkelen.

 STREETDANCE

Een stoere en heerlijke manier van dansen, afkomstig uit Amerika. Je leert hier een combinatie van technieken en passen, geregeld weer met een andere choreografie en muziek.

 KINDERDANS

Speciaal voor meisjes en jongens van 5 tot 7 jaar oud, die graag bewegen! De dans coach neemt de kinderen al dansend mee op reis door een leuk verhaal. 

 

PEUTERDANS

Volop aandacht gegeven aan de fantasie, belevingswereld en bewegingsbehoefte van meisjes/jongens van 3 en 4 jaar oud. Peuterdans is meer dan alleen dansen op muziek.

 


 


 RESERVEER NU JE PLEK VOOR ONZE GROEPSLESSEN!

 

Ben je nog geen lid en wil je een keer een proefles volgen? Dat kan! Om te reserveren, bel naar 0229-544227 of stuur een e-mail naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoonnummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerde groepsles, dag en tijd. Meld je voorafgaand aan de groepsles bij de balie.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn telefonisch (0229-544227) of per e-mail (info@sportcentrumwestfriesland.nl ) te bereiken.