NIEUWJAARSACTIE 2024 - SPORT NU 2 MAANDEN MET 50% KORTING!

🎉 Start het nieuwe jaar met een gezonde dosis energie bij SportClub West-Friesland! 

Wil jij 2024 beginnen met een fitte en actieve levensstijl? 

Grijp dan nu onze spetterende nieuwjaarsactie! Word lid van SportClub West-Friesland en geniet van twee maanden lang onbeperkt fitness en groepslessen met maar liefst 50% korting!

 Wat krijg je nog meer?

✅ Gratis inschrijving voor alle contracten
✅ Toegang tot een gevarieerd assortiment aan fitnessapparatuur
✅ Gratis, om de 3 maanden één (1) persoonlijk fitnessschema, gemaakt door een gecertificeerde trainer
✅ FreeMotion virtual cardio training
✅ Inspirerende groepslessen voor alle niveaus
✅ Een motiverende community om je doelen te bereiken

Deze geweldige aanbieding is exclusief beschikbaar voor 1-jarige abonnementen* en geldig tot 31 januari 2024, nu geldig tot 29 februari 2024. Wacht niet langer en geef jezelf het cadeau van gezondheid en vitaliteit!

Claim jouw plek bij SportClub West-Friesland en maak van 2024 jouw fitste jaar ooit. Samen streven we naar een gezond en energiek leven! 💪🏋️‍♀️

Schrijf je nu in en ontdek de kracht van SportClub West-Friesland! 

*m.u.v. my circle fitness contracten

DE RUIMSTE MODERNE SPORTCLUB
U bent van harte welkom in onze NIEUWE SportClub West-Friesland! Kom langs voor een kijkje in onze ruime nieuwe sportclub met speciaal aangelegde airco en ventilatie voor aan en afvoer van verse lucht. De sportclub beschikt over een zeer grote en uitgebreide fitnessruimte van 1200 vierkante meter. U kunt bij ons onbeperkt sporten inclusief groepslessen voor aantrekkelijke maandabonnementen.

Verder hebben we een zeer gevarieerd lesprogramma onder leiding van professionele, ervaren instructeurs. Alle groepslessen zijn inbegrepen in uw lidmaatschap (
zie LESAANBOD). U maakt bij ons gebruik van alle faciliteiten zonder extra kosten te maken.

NU BINNEN
Voor de HIIT (High Intensity Interval Training) of Crossfit liefhebbers zijn er bij de SportClub 2 nieuwe ASSUALT BIKES en een S-CURVE treadmill bij. Deze apparaten zijn niet meer weg te denken uit de moderne sportschool. Ook voor de cardio liefhebber  hebben we uitgebreid met 2 nieuwe CLIMB MILLS. Dan zijn we met 8 TREADMILLS, 6 CARDIOBIKES, 4 CROSSTRAINERS en 2 CLIMB MILLS de meest complete CARDIO sportschool uit de regio.

MY SPORTS APP

Vraag onze medewerkers naar onze handige My Sports APP. U kunt met de app tijdig reserveren voor groepslessen en bijvoorbeeld vooraf zien hoe druk het is in ons Sportcentrum. Natuurlijk staan er ook trainingsschema's, abonnements informatie en nog veel meer interessante informatie op de My Sports app van SportClub West-Friesland. 

NIEUW!! FREEMOTION VIRTUAL CARDIO TRAINING
Interactive virtual trainingen met de COACH BIKE, COACH CROSSTRAINER & COACH INCLINER (loopband) van FREE MOTION (Zie video hieronder)
U kunt bij ons iedere route fietsen of lopen die u maar wenst. De ideale trainingsmethode voor het komende fiets seizoen. Bent u geïnteresseerd? Kom dan langs voor een GRATIS INTRODUCTIE training. Wilt U een bergetappe van de Tour de France trainen? Wij stellen de fiets voor U in en alle hellingen worden exact nagebootst.     

Vragen? Bel of kom gerust langs 
SPORTCLUB WEST-FRIESLAND 
Breeuwhamer 21, 1648 HG De Goorn. 
0229-544227 
info@sportcentrumwestfriesland.nl 

 Virtuele tour 

Bent u benieuwd hoe SportClub West-Friesland van binnen eruit ziet?  Bekijk onze virtuele tour!


 

RESERVEREN GROEPSLESSEN
BEKIJK ONS LESROOSTER
VRAAG HIER EEN GRATIS INTRODUCTIE TRAINING OF DAGPAS AAN

 
YOUTUBE/  FACEBOOK of  INSTAGRAM   

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram