NIEUWE SPORTCLUB WEST-FRIESLAND

We zijn verheugd u te melden dat we een volledig NIEUW centrum hebben kunnen opbouwen vanaf maart 2020.  U bent van harte welkom in onze NIEUWE SportClub! Kom langs voor een kijkje in onze ruime nieuwe sportclub met speciaal aangelegde ventilatie voor aan en afvoer van verse lucht. 

Ons nieuwe centrum 2020 Vision heeft ook een nieuw logo die wij u hierboven graag presenteren om ons in de toekomst te herkennen.

De sportclub beschikt over een zeer grote en uitgebreide fitnessruimte van 1200 vierkante meter. Verder kunt u in bij ons dagelijks gebruik maken van een gevarieerd lesprogramma onder leiding van professionele, ervaren instructeurs.

Alle groepslessen zijn inbegrepen in uw lidmaatschap (zie LESAANBOD). U maakt bij ons gebruik van alle faciliteiten zonder extra kosten te maken. 

Vragen?

Bel of kom gerust langs.

Waar?

SPORTCLUB WEST-FRIESLAND
Breeuwhamer 21
1648 HG De Goorn
0229-544227

info@sportcentrumwestfriesland.nl

Virtuele tour 

Bent u benieuwd hoe SportClub West-Friesland van binnen eruit ziet? 

Maak dan gebruik van onze virtuele tour.  U bent hartelijk welkom! 

RESERVEREN GROEPSLESSEN
LESROOSTER


Ben je nooit eerder lid geweest en wil je een proefles volgen of fitnessen? Dat kan! Profiteer van: 

  3 GRATIS dagpassen

+ 1 GRATIS proefles van My Circle fitness

 & 3 GRATIS personal begeleiding bij inschrijven  

Om te reserveren, bel naar 0229-544227 of stuur een e-mail naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoonnummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerde groepsles, dag en tijd. Meld je voorafgaand aan de groepsles of het fitnessen bij de balie.

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn telefonisch (0229-544227) of per e-mail (info@sportcentrumwestfriesland.nl ) te bereiken. 

Volgt ons op:

YOUTUBE/  FACEBOOK of  INSTAGRAM 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram