SPORTPROTOCOL & CORONA

Protocol

• Blijf thuis als je last van één van de volgende klachten hebt:
    Neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, benauwdheid, keelpijn of verhoging (vanaf 38 graden). Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden last heeft van koorts en/of benauwdheid.
     Was of desinfecteer je handen voordat je gaat sporten.
  • Kom naar het sportcentrum op de fiets of lopend, de parkeerplaats wordt voor het sporten nog steeds gebruikt.
  • Als je met de auto komt, graag niet parkeren voor de ingang van Visser Truck restauraties. Er staan veerkerstkegels om het aan te geven.
  • Neem je TAG mee en meld je aan bij de balie. Het aanmelden is belangrijk om te kunnen waarborgen dat er maar een beperkt aantal leden tegelijk in de SportClub aanwezig is.
  • Houd te allen tijde 1,5 e meter afstand voor de gezondheid van je medesporters en onze trainers.
  • Neem je eigen  handdoek mee! Een HANDDOEK is VERPLICHT, zonder handdoek mag je  NIET sporten.
  • Reserveren voor de vrije fitness is niet nodig. Wel dien je je aan te melden bij de balie.
  • Voor het sporten maak je de plek waar je gaat trainen schoon met de desinfectiespray en een doekje, wij zorgen voor de materialen.
  • Ruim het door jou gebruikte materiaal zelf op
  • Verlaat de fitnesszaal direct na je training.
  • De groepsleszalen zijn gedeeltelijk in gebruik voor lessen zoals yoga en pilates.

De overige lessen worden in de tenten of in de fitnesszaal gegeven.

• Voordat je komt voor een groepsles reserveer je een plek.

Klik hier om te reserveren:

GROEPSLES RESERVEREN

of bel naar 0229-544227. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur. In het weekend, op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur en op zondag van 09.00 tot 13.00 uur.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoon nummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerd groepsles en tijd.

• Je bent maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig voor de groepslessen.
  • Afmelden kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang.
  • Vergeet niet om je sportkleding aan te passen op de buitentemperatuur.
  • En het belangrijkste: geniet van de les of de training!