SPORTPROTOCOL & CORONA

Nieuwe update gedeeltelijke lockdown - Spelregels voor de SportClub vanaf 18 november 2020

• Draag een mondkapje bij entree van de SportClub (vanaf 13 jaar en ouder) tot en met de lockers en ook weer op de terugweg wanneer u de SportClub verlaat via de aangegeven route. Tijdens het sporten hoeft u het mondkapje niet te dragen. LET VOORAL OP de 1,5 meter afstand tijdens het sporten.
  • Er mogen maximaal 30 volwassen personen per ruimte trainen. Wanneer het maximum wordt overschreden dan kunnen wij u vragen om op een ander moment te trainen.  Deelnemen aan de vrije fitness en groepslessen via reservering op onze site.
  • U kunt niet meer dan 1 uur reserveren voor de vrije fitness
  • U kunt uw plaats om te trainen via de website reserveren met uw bij ons bekende email adres. Dit geldt zowel voor de vrije fitness (maximaal 1 uur reserveren) als voor de groepstraining.
  • De receptie is geopend. De kantine, douches en kleedruimtes zijn gesloten.

Protocol algemeen

• Blijf thuis als je last van één van de volgende klachten hebt:

• Neusverkoudheid, loopneus, niezen, hoesten, benauwdheid, keelpijn of verhoging (vanaf 38 graden). Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden last heeft van koorts en/of benauwdheid.  Was of desinfecteer je handen voordat je gaat sporten.
  • Kom naar het sportcentrum op de fiets of lopend, de parkeerplaats wordt voor het sporten nog steeds gebruikt.
  • Als je met de auto komt, graag niet parkeren voor de ingang van Visser Truck restauraties. Er staan veerkerstkegels om het aan te geven.
  • Neem je TAG mee en meld je aan bij de balie. Het aanmelden is belangrijk om te kunnen waarborgen dat er maar een beperkt aantal leden tegelijk in de SportClub aanwezig is.
  • Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand voor de gezondheid van je medesporters en onze trainers.
  • Neem je eigen  handdoek mee! Een HANDDOEK is VERPLICHT, zonder handdoek mag je  NIET sporten.
  • Voor het sporten maak je de plek waar je gaat trainen schoon met de desinfectiespray en een doekje, wij zorgen voor de materialen.
  • Ruim het door jou gebruikte materiaal zelf op
  • De groepsleszalen zijn  in gebruik met de helft van het aantal deelnemers.  Geen groepslessen voor volwassenen toegestaan tot 19 november 2020.

Klik hier om te reserveren:

GROEPSLES & VRIJE TRAINING RESERVEREN

of bel naar 0229-544227. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 22.00 uur. In het weekend, op zaterdag van 08.00 tot 14.00 uur en op zondag van 09.00 tot 13.00 uur.

Je kunt ook een e-mail sturen naar info@sportcentrumwestfriesland.nl (vermeld jouw naam + achternaam; geboortedatum en telefoon nummer)

Dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging met je gereserveerd groepsles en tijd.

• Je bent maximaal 10 minuten van tevoren aanwezig voor de groepslessen.
  • Afmelden kan tot uiterlijk 1 uur voor aanvang.
  • Vergeet niet om je sportkleding aan te passen op de buitentemperatuur.
  • En het belangrijkste: geniet van de les of de training!