!! OPENDAGEN ACTIE VERLENGD !!

GRATIS INSCHRIJVEN t/m 16 oktober

3 gratis dagpassen
  + 1 gratis proefles van My Circle fitness
 & 3 gratis personaal begeleiding bij inschrijven
*de algemene voorwaarden zijn altijd van toepassing

OPEN DAGEN - PROGRAMMA

ZATERDAG 9 OKTOBER 2021

9.00 - Buikspierkwartier met Cindy (15 min - fitnesszaal)

9.00 - Power workout met Nataliya (30 min - studio 1)

9.15 - HD circuit training met Cindy (30 min - fitnesszaal)

9.30 - Spinning clinic met Perry (30 min - studio 2)

9.30 - Power workout met Nataliya (30 min - studio 1)

10.00 - Demonstratie Dansschool Moves! (Fitnesszaal)

10.00 - Spinning clinic met Perry (30 min - studio 2)

10.30 - Demonstratie Dansschool Moves! (Fitnesszaal)

10.30 - Corpus & Balance met Nataliya (30 min - studio 1)

11.00 - Demonstratie Dansschool Moves! (Fitnesszaal)

11.15 - Pilates met Nataliya (30 min studio 1)

Onze personal trainer Ewoud Jansen en onze partner voedingsconsulente Marije Wassen zijn aanwezig om alle informatie te geven en vragen te beantwoorden. Kom gerust langs!

ZONDAG 10 OKTOBER 2021

9.30 H I I T workout met Jadey (30 min - fitnesszaal)

9.30 Kickboks clinic met Clyde Petres (30 min - fitnesszaal)

10.00 - Demonstratie Dansschool Moves! (Fitnesszaal)

10.00 - Kickboks clinic met Clyde Petres (30 min - Fitnesszaal)

10.30 Total body workout met Jadey (30 min - studio 1)

10.30 - Demonstratie Dansschool Moves! (Fitnesszaal)

11.15 - Zumba met Jadey (30 min - studio 1)

De eerste 50 aanmeldingen ontvangen diverse sportieve cadeaubonnen!

Op 9 en 10 oktober vinden de Open Dagen plaats in het volledig vernieuwde Sportclub West-Friesland. Een nieuwe naam, nieuw logo en vooral een nieuwe grote fitnessruimte aan de Breeuwhamer met een prachtig Sportcafé. Kom naar de Open Dagen en doe mee met de vele clinics die er gegeven worden en maak kans op de vele leuke prijzen. Laat je informeren door een van onze personal trainers of onze voedingsconsulente Marije Wassen. Er is een Shake-proeverij voor diegene die kennis willen maken met ons grote assortiment pre- en post-workout XXL Nutrition dranken.

Doe mee met Petres Gym kickboksen, met de zumba, met de yoga of fiets mee op dampende muziek tijdens een spinningclinic. Tevens kan je kennismaken met onze nieuwste aanwinst op het gebied van fitness; MyCircle.

Er zijn ook sportactiviteiten voor de jeugd, o.a. jeugd kickboks en jeugd yoga voor kinderen vanaf 7 jaar en jeugd fitness voor de jongeren vanaf 10 jaar.  Is dansen je passie? Maak kennis met Dansschool MOVES! Streetdance, hiphop of modern danslessen. Onze gediplomeerde docenten hebben alle creativiteit en ervaring om jullie te verwennen met de leukste en coolste choreo’s! Wij bieden lessen voor alle niveau’s, van beginnend tot gevorderd.

Sportclub West-Friesland staat voor ‘Passie voor Bewegen’ en wil die passie met eenieder delen. Gezondheid is ons grootste goed en daar willen wij je bij helpen. Heb je net even dat extra zetje nodig om te starten? Bij Sportclub West-Friesland helpen wij je onze passie te delen. Ben je al lid van de Sportclub? Kom gerust naar de Open Dagen en neem iemand mee. Dan maak je kans op leuke prijzen.

E-mailen
Bellen