OVER ONS

Fitness & Service team:

Cyntia Borges

Cyntia Borges

Algemeen Manager

Met haar universitaire opleiding in commerciële economie is Cyntia algemeen leidinggevende in de SportClub. Cyntia is, naast haar economische achtergrond, altijd met sport bezig geweest. Ze heeft ook de opleiding voor fitness instructeur gevolgd.

Capoeira & Dance Coach

Cyntia is naast algemeen manager ook een gepassioneerd danseres cq teacher van verschillende dansstijlen en Capoeira.

Personalia

Cyntia heeft Marketing/Commerciele economie B doctoraal afgerond aan de Universiteit van Brasilia. Zij heeft de afgelopen jaren ruime werk ervaring opgedaan. Zo is Cyntia jarenlang werkzaam geweest bij de Banco do Brasil, waar ze o.a.direct eind verantwoordelijk was bij de sponsoring van de Nationale volleybalteams van Brazilië. Naast opleiding & werk is Cyntia zeer bedreven in dans, Capoeira en beoefenaar van Brazilian Jiu Jitsu.

Simone Nusselder

Simone Nusselder

Leden Administratie

Een vertrouwd gezicht achter de balie voor al uw vragen! Simone is namelijk al vanaf 1996 in dienst bij de familie van Gelderen. In Sportcentrum de Kloek verzorgde ze de administratie bij Indoor Skischool de Kloek. Later zijn daar personeels- en loonadministratie bijgekomen. Vanaf 2007 is zij ook in het sportcentrum in De Goorn aan de slag gegaan. Simone verzorgt hier nauwkeurig en accuraat de Leden administratie van SportClub West-Friesland.

Personalia

Simone houdt zich bezig met sport en voeding. Zij beoefent graag yoga en neemt geregeld deel aan de HD Elite Workouts. Haar echte passie is echter tuinieren.

Ewoud Jansen

Ewoud Jansen

Personal Trainer

Als Personal Trainer helpt Ewoud je om jouw individuele doelstellingen te behalen. Deze variëren van gewicht verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten en nog veel meer!

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Ewoud heeft, naast Fitvak A & B personal trainer (opleiding fysio physics), ook de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Al sinds 2006 is Ewoud een vaste kracht in de SportClub. Vanaf zijn vijftiende is hij gefascineerd door krachtsport in al zijn facetten. Door zelf te gaan trainen, ondervond hij de vele positieve effecten van fitness, zowel fysiek als mentaal. Graag probeert hij ook u te besmetten met het 'gezondheidsvirus'!

Kid van Etten

Kid van Etten

Bootcamp Coach

Naast het geven van de andere fitness lessen is de specialiteit van Kid het verzorgen van zeer gevarieerde Bootcamp (tevens indoor!) lessen.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Kid heeft Sport en Beweging niveau 3 succesvol afgerond. Tevens is hij in het bezit van Fitvak A diploma. Daarnaast heeft hij de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Kid is al vanaf 2012 bij verschillende sportscholen werkzaam in de Fitness, wat hij met veel plezier doet. Tijdens zijn Spinning en Bootcamp lessen zet hij u met ongebreideld enthousiasme aan het werk.

Ewout Streefkerk

Ewout Streefkerk

Kickboks trainer

Op maandag avond krijg je onder leiding van Ewout de juiste trap -en stoot technieken van het kickboksen goed onder de knie.Door de vele belangstelling, kwalitatief goede en enthousiaste lessen kan men ook nog bij Ewout terecht op woensdagavond vanaf 18.00 uur: 1 uur kickboksen voor de jeugd met aansluitend nog 2 uren voor de volwassenen!

Ricardo Lie-Atjam

Ricardo Lie-Atjam

Powerlifting Coach

Ricardo verzorgt personal training op basis van Powerlifting, een krachtsport bestaande uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift. De trainingen zijn gebaseerd op 3 pijlen: Techniek, kracht & periodisering en ze zijn voor iedereen geschikt!

Personalia

Ricardo is in het bezit van AALO level 1 (Fitness trainer). Ook heeft hij de NASM Personal trainer succesvol afgerond. Ricardo is gespecialiseerd in Powerlifting, de basis in de Fitness. Ricardo is al 20 jaar serieus bezig met krachttraining in al zijn facetten. Op amateur niveau heeft hij hoog gescoord met wedstrijden. Al deze kennis wil hij graag overdragen aan andere sporters!

Jadey Burleson

Jadey Burleson

Streetdance Coach

Iedere dinsdagmiddag geeft Jadey Streetdance lessen voor kinderen vanaf 8 jaar met veel kennis, geduld, passie en liefde. Naast het aanleren van de juiste danstechnieken, wil Jadey ook de passie voor dans overbrengen op de jongens en meisjes!

Zumba/Latin Dance Coach

Jadey verzorgt al lange tijd Zumba / Latin Dance lessen in Noord-Holland.

Iedere dinsdag van 15.30-16.30 geeft Jadey met veel plezier Kleuterdance aan kinderen van 4/5 jaar. Elke maand behandelt ze een ander thema!

Personalia

Jadey volgt de befaamde opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ondertussen heeft ze al geschitterd in vele producties, van Brooklyn nights dinnershow, Concert Nielson in AFAS live tot Okura Dance Shows en nog veel meer.