OVER ONS

Fitness & Service team:


Cyntia Borges

Cyntia Borges

Algemeen Manager

Met haar universitaire opleiding in commerciële economie is Cyntia algemeen leidinggevende in de SportClub. Cyntia is, naast haar economische achtergrond, altijd met sport bezig geweest. Vanaf maart is ze tevens in opleiding voor het Fitvak diploma.

Capoeira & Dance Coach

Cyntia is naast algemeen manager ook een gepassioneerd danseres cq teacher van verschillende dansstijlen en Capoeira.

Personalia

Cyntia heeft Marketing/Commerciele economie B doctoraal afgerond aan de Universiteit van Brasilia. Zij heeft de afgelopen jaren ruime werk ervaring opgedaan. Zo is Cyntia jarenlang werkzaam geweest bij de Banco do Brasil, waar ze o.a.direct eind verantwoordelijk was bij de sponsoring van de Nationale volleybalteams van Brazilië. Naast opleiding & werk is Cyntia zeer bedreven in dans, Capoeira en beoefenaar van Brazilian Jiu Jitsu.

Simone Nusselder

Simone Nusselder

Leden Administratie

Een vertrouwd gezicht achter de balie voor al uw vragen! Simone is namelijk al vanaf 1996 in dienst bij de familie van Gelderen. In Sportcentrum de Kloek verzorgde ze de administratie bij Indoor Skischool de Kloek. Later zijn daar personeels- en loonadministratie bijgekomen. Vanaf 2007 is zij ook in het sportcentrum in De Goorn aan de slag gegaan. Simone verzorgt hier nauwkeurig en accuraat de Leden administratie van SportClub West-Friesland.

Personalia

Simone houdt zich bezig met sport en voeding. Zij beoefent graag yoga en neemt geregeld deel aan de HD Elite Workouts. Haar echte passie is echter tuinieren.

Ewoud Jansen

Ewoud Jansen

Personal Trainer

Als Personal Trainer helpt Ewoud je om jouw individuele doelstellingen te behalen. Deze variëren van gewicht verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten en nog veel meer!

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Ewoud heeft, naast Fitvak A & B personal trainer (opleiding fysio physics), ook de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Al sinds 2006 is Ewoud een vaste kracht in de SportClub. Vanaf zijn vijftiende is hij gefascineerd door krachtsport in al zijn facetten. Door zelf te gaan trainen, ondervond hij de vele positieve effecten van fitness, zowel fysiek als mentaal. Graag probeert hij ook u te besmetten met het 'gezondheidsvirus'!

Ricardo Lie-Atjam

Ricardo Lie-Atjam

Power Lifting Coach

Ricardo verzorgt Powerlifting, een krachtsport bestaande uit drie belangrijke fitnessoefeningen. Dit zijn de Squat, Bench Press en Deadlift.

Fitness trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Ricardo is in het bezit van AALO level 1 (Fitness trainer). Ook heeft hij de NASM Personal trainer succesvol afgerond. Ricardo is gespecialiseerd in Powerlifting, de basis in de Fitness. Ricardo is al 20 jaar serieus bezig met krachttraining in al zijn facetten. Op amateur niveau heeft hij hoog gescoord met wedstrijden. Al deze kennis wil hij graag overdragen aan andere sporters!

Claire Burggraaf

Claire Burggraaf

Steps, Total Body Workout & Power Coach

Op de maandag en de donderdagavond is Claire te vinden in onze groepsleszaal.Vol enthousiasme geeft zij op dit moment o.a. Steps, Total Body Workout, BodyShape en Power. In haar succesvolle lessen streeft Claire ernaar om je voldaan, maar vooral met een lach de zaal uit te laten lopen.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Claire studeert Criminologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In 2015 heeft ze haar opleiding Groepslesinstructeur afgerond. Sindsdien geeft ze bij ons verschillende groepslessen met ontzettend veel plezier en passie.

Kid van Etten

Kid van Etten

Bootcamp Coach

Naast het geven van de andere fitness lessen is de specialiteit van Kid het verzorgen van zeer gevarieerde Bootcamp (tevens indoor!) lessen.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier.

Personalia

Kid heeft Sport en Beweging niveau 3 succesvol afgerond. Tevens is hij in het bezit van Fitvak A diploma. Daarnaast heeft hij de NASM (National Academy of Sport Medicine) behaald. Kid is al vanaf 2012 bij verschillende sportscholen werkzaam in de Fitness, wat hij met veel plezier doet. Tijdens zijn Spinning en Bootcamp lessen zet hij u met ongebreideld enthousiasme aan het werk.

Bilal El Abdouni 'gewoon boef man beng'

Bilal El Abdouni 'gewoon boef man beng'

Voetbal Coach

Bilal El Abdouni leidt bij de Voetbal Academy de trainingen. Hij leert de voetballers zowel op technisch, fysiek, maar ook op mentaal vlak zoveel mogelijk bij. Hij beschikt hierbij over meerdere assistenten om de trainingen in goede banen te leiden.

Fitness Trainer

Begeleiding & Coaching, Circuit/HD Elite, Fifty Fit Workout, Core Workout, HIIT Circuit, Jeugd Fitness, Buikspierkwartier. Verder verzorgt Bilal voetbalgerichte fitnessprogramma's op maat.

Personalia

In zijn jeugd heeft Bilal jarenlang bij Hollandia en ADO'20 gespeeld. Vanaf 20 jaar speelt hij betaald voetbal bij Metalul Resita. Bij deze professionele Roemeense voetbalclub is Bilal een zeer succesvolle middenvelder en bij vele doelpunten betrokken. Naast zijn talent in voetbal is hij vaardig in het samenstellen van fitnessprogramma's op maat voor voetballers, mede door zijn kennis van de Fitvak A opleiding!

Ewout Streefkerk

Ewout Streefkerk

Kickboks trainer

Op maandag avond krijg je onder leiding van Ewout de juiste trap -en stoot technieken onder de knie!

Schaats/wintersport Coach

Ewout verzorgt een gedegen Schaats/wintersport training (van herfst- tot voorjaarsvakantie), die voornamelijk gericht is op de benen. Deze training is direct een mooie voorbereiding voor ski-, schaats en/of andere wintersport activiteiten.

Jadey Burleson

Jadey Burleson

Streetdance Coach

Iedere dinsdagmiddag geeft Jadey Streetdance lessen voor meisjes van alle leeftijden met veel kennis, geduld, passie en liefde. Van 16.30-17.30 uur kunnen meisjes van 8-12 jaar terecht. Daarna sluiten de 12-jarigen en ouder de middag af met Jadey. Naast het aanleren van de juiste danstechnieken, wil Jadey ook de passie voor dans overbrengen op de meisjes!

Latin Dance Coach

Jadey verzorgt al lange tijd Latin Dance lessen in Noord-Holland.

Kleuter Dance

Iedere dinsdag van 15.30-16.30 geeft Jadey met veel plezier Kleuterdance aan kinderen van 4/5 jaar. Elke maand behandelt ze een ander thema!

Personalia

Jadey volgt de befaamde opleiding Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Ondertussen heeft ze al geschitterd in vele producties, van Brooklyn nights dinnershow, Concert Nielson in AFAS live tot Okura Dance Shows en nog veel meer.

Rosendo Cardoso

Rosendo Cardoso

Capoeira Coach

Rosendo is de gewezen leraar voor deze spel/vechtdans, waarbij je leert goed te kijken en anticiperen op hetgeen de ander doet. Capoeira doet wonderen voor uw lichaam (soepelheid, elasticiteit) en door de muziek, Voor iedereen, jong en oud!

Brazilian Jiu Jitsu & MMA Coach

Bij Brazilian Jiu Jitsu leert Rosendo je door middel van stoten of trappen, de tegenstander zo snel mogelijk naar de grond te brengen om vervolgens verder te gaan met het grondgevecht. Voor iedereen!

Personalia

Rosendo heeft ondertussen meer dan 25 jaar ervaring en gaf/geeft les aan duizenden kinderen in scholen in Brazilie, Spanje, Belgie, Alkmaar en dan nu ook in de Goorn! Naast lesgeven reist hij de wereld rond om vele demonstraties te mogen geven. Capoeira is 'hot' in Salvador de Bahia, New York, Rio de Janeiro, Los Angeles, Miami en..De Goorn.

Vince van Gelderen jr.

Vince van Gelderen jr.

Voetbal assistent trainer

Onder leiding van Bilal El Abdouni verzorgt Vince van Gelderen jr. de Voetbal Academy de trainingen. Vince leert de voetballers zowel op technisch, fysiek, maar ook op mentaal vlak zoveel mogelijk bij.

Personalia

In zijn jeugd heeft Vince bij AFC'34 en AFC'34 019 gevoetbald. Vanaf heden voetbalt Vince van Gelderen jr. bij SVW'27.